Au trecut deja 5 ani de când Mihail a lansat ”Mă ucide ea”. Piesa a cucerit instant topurile, iar pe Youtube se poate lăuda cu 81 de milioane de vizualizări. Te-ai întrebat ce s-a întâmplat cu Mihail? Here is the answer!

Mihail și succesul făceau echipă bună acum câțiva ani. Artistul a lansat ”Mă ucide ea” și ”Who you are”, piese cu 81, respectiv 21 de milioane de vizualizări. Mihail s-a bucurat de succes, apoi a dispărut din atenția fanilor, dar asta nu înseamnă că a stat degeaba. Artistul a lucrat intens la revenirea lui pe plan muzical și aproape că are gata albumul de revenire. Pentru ca fanii să aibă la dispoziție cât mai curând materialul artistului, aceștia trebuie să contribuie cu o donație pentru ca proiectul să se finalizeze. 

”Din păcate, în anul 2020 am fost din plin loviți de pandemie, iar industria muzicală a fost efectiv pusă la pământ din toate punctele de vedere. Știu că nu n-am mai dat nici un semn de mult, dar vin cu o surpriză! Urmează ca anul acesta să lansăm albumul de debut, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău. Este un proiect mare și ambițios, un experiment artistic, care a adunat multe inimi. Suntem o echipa mare și creativă, și e mare dorința de a împărtăși cu voi această experiență care sperăm noi să deschidă inimi.”, a scris Mihail pe social media.