Cleopatra Stratan retrăiește emoțiile de acum 10 ani. Artista a deschis ușile dressingului și a scos de pe umeraș rochia din videoclipul ”Ghiță”. Ce amintiri, nu?

Cleopatra Stratan a crescut sub ochii multora dintre noi. Cariera artistei a evoluat și de la piesa ”Ghiță”, Cleopatra a ajuns să lanseze piese de zeci de milioane de vizualizări. Artista a luat o pauză de la lumina reflectoarelor, iar atunci când a revenit solo, în 2018 cu piesa ”Te las cu inima” i-a uimit pe mulți. Iubita lui Edward Sanda s-a schimbat foarte mult, iar transformarea ei în domnișoară nu a făcut decât să îi aducă multe aprecieri.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate voci de peste Prut. Artista a cucerit publicul de la noi din țară încă de la vârsta de 3 ani, atunci când a lansat piesa ”Ghiță”, iar în weekend s-a gândit să readucă la viață amintirile de la filmările videoclipului. Cleopatra a păstrat rochia într-o stare perfectă și a creat un reels în care a îmbrăcat din nou celebra costumație. Cleo și-a recreat rochia pe măsurile de acum și totul i s-a potrivit mănușă. Fiica lui Pavel Stratan a primit sute de comentarii din partea fanilor în care aceștia îi transmiteau că a reușit să trezească în ei cele mai frumoase amintiri și că ”Ghiță” este una dintre piesele pe care nu le vor putea uita.

Pauza pe care Cleo a luat-o după succesul piesei ”Ghiță” a fost ideea tatălui ei, Pavel Stratan, din dorința de a o proteja. Aceasta s-a retras fix în momentul în care tări precum India, Indonezia, Mexic, Corea și Taiwan o așteptau să concerteze.