Mario Fresh a evoluat în câțiva ani cât alți artiști într-o carieră întreagă. Dacă acum sute de mii de fani îi fredonează piesele ”Adu-mi soarele” și ”Chitara mea”, înainte de această abordare muzicală, Mario s-a lansat cu celebra piesa ”N-ai școală... e nasol”.

Cu aproximativ 10 ani în urmă, Mario Fresh era prezent în industria muzicală, dar nu sub acest nume. ”N-ai școală... e nasol” este piesa care l-a adus pe Fresh Kid în topurile muzicale de la acea vreme. Mario a fost descoperirea lui Velea și a lansat prima piesă sub umbrela HaHaHa Production. În primul lui videoclip a apărut toată gașca lui Smiley, de la Alex Velea până la Boier Bibescu. La vremea respectivă, mulți îl asemănau pe Fresh Kid cu Justin Bieber, amândoi fiind la fel de talentați și reprezentând o adevărată revelație a muzicii.

Then & now | Cum arăta Mario Fresh acum 20 de ani? Mama artistului i-a uimit pe fanii de pe Instagram

”N-ai școală... e nasol” a adunat aproape 12 milioane de vizualizări pe Youtube, iar Mario a decis să facă un TikTok pe care l-a distribuit și pe Instagram, iar fanii au putut vedea în 15 secunde evoluția lui Mario Fresh din Fresh Kid în artistul complet de astăzi. Andra a fost cea care l-a descoperit pe Mario, acum 10 ani pe scena unui cunoscut show de talente. Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Mario a fost să cânte alături de Andra, iar după 10 ani, cei doi au lansat împreună piesa ”Brațe străine” care are deja 18 milioane de vizualizări pe Youtube.