Fără doar și poate, „La Casa de Papel” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. A fost un adevărat fenomen care a cucerit milioane de fani din întreaga lume. În decembrie, anul trecut, serialul a ajuns la final, dar cei de la Netflix au mai scos un as din mânecă: vor produce varianta coreeană.

Ziua și veștile bune. Netflix a pregătit o surpriză de proporții fanilor „La Casa de Papel”, dar și fanilor filmelor coreene. In the making se află o nouă versiune pentru celebrul serial produs de Alex Pina. „Money Heist: Korea – Joint Economic Area” este numele serialului care a atras atenția tuturor. Fanii se așteaptă la ceva spectaculos, dar și la măști noi inspirate de cultura coreeană.

#spinoff. Ce pregătește Álex Pina după terminarea serialului „La Casa de Papel”. Proiectul va avea premiera în 2023

În teaser-ul urcat deja în online, personajul lui El Profesor, interpretat de Yoo Ji-tae, este pus în fața mai multor măști și este nevoit să aleagă una singură. În „Money Heist: Korea – Joint Economic Area” va fi prezent și actorul Park Hae-soo, pe care fanii îl știu din „Squid Game”, unde l-a interpretat pe Jucătorul 218. Aici îi va da viață personajului Berlin.