Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere de pomină, pe un yacht. Artista a profitat de ocazie și și-a oficializat relația cu Ben Affleck pe Instagram. Dincolo de pozele pe care le-a publicat ea, paparazzii au fost pe fază și au surprins câteva cadre care nu pot fi trecute ușor cu vederea. 

J. Lo a împlinit 52 de ani și și-a arătat corpul perfect într-un costum de baie din două piese și un pareo colorat. Artista a postat primele fotografii cu ea și Ben Affleck de când s-au împăcat, dar paparazzii au tras cu ochiul la petrecerea de pe yacht si au surprins câteva gesturi hot între cei doi îndrăgostiți. Într-una dintre fotografii, actorul apare cu mâna pe posteriorul iubitei lui, iar imaginea le-a amintit multora de o ipostază din videoclipul ”Jenny From The Block”, lansat în 2002. Interesant este că tot Ben Affleck i-a fost partener și atunci în clip. 

#DatingHistory. Opt bărbați celebri cu care s-a iubit Jennifer Lopez, de-a lungul timpului

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au reluat relația din punctul în care au lăsat-o în urmă cu 19 ani, atunci când au fost și logodiți. J. Lo s-a despărțit la începutul anului de Alex Rodriguez, cu care era logodită. În timp ce fostul sportiv și iubit al divei încă mai spera la o împăcare, J. Lo a revenit în brațele lui Ben Affleck. Paparazzii i-au surprins împreună într-o vacanță romantică la Miami, iar acum au făcut pasul și și-au asumat public relația.