Dacă în muzică știe exact ce vrea să facă, în viața de cuplu, Cradi B poate primi premiul pentru cea mai nehotărâtă femeie. Artista și-a indus fanii în eroare după petrecerea de ziua ei, iar aceștia au o singură întrebare: mai formează Cardi și Offset un cuplu?

Cardi B, sperăm că îți mai amintești ce ai făcut la petrecerea de ziua ta! Rapperița s-a distrat de minune în weekend, atunci când a sărbătorit cei 28 de ani. Chiar dacă se află în plin divorț de Offset, asta nu a împiedicat-o să îl pună pe lista de invitați. Fostul partener al lui Cardi și-a făcut apariția la eveniment, dar nu oricum, ci cu un cadou de 350.000 de dolari.

Mașina scumpă nu a fost singurul lucru pe care l-a primit Cardi de la Offset. Cei doi s-au sărutat pasional, iar din acel moment fanii au fost mai mult decât convinși că între cei doi mai există sentimente. Dacă aceea nu a fost dovada supremă, atunci postarea de pe Twitter a rapperiței i-a lămurit pe mulți.

Offset nu este apreciat de fanii lui Cardi, așa că replicile dure la adresa lui sunt la ordinea zilei. Rapperița nu s-a putut abține și a postat un mesaj pe Twitter în care îi lua apărarea fostului partener. ”Nu-mi pasă dacă nu vă place de el. Nu vorbesc cu el, dar nu voi lăsa pe nimeni să nu-l respecte pe tatăl copilului meu. Dacă el moare sau rămâne fără bani, nu vei fi tu cel care îmi va crește copilul și-i va plăti lucrurile de care are nevoie.”

Oare de ce a șters Cardi postarea?

sursa foto: Bon News Haiti