Dacă până acum eram obișnuiți ca evenimentul să aibă loc la începutul lunii mai, anul acesta vedetele au pașit pe covorul roșu pe 13 septembrie și o vor mai face și anul viitor în mai. Organizatorii au decis să împartă evenimentul în două etape pentru a evita aglomerarea. Tema primei etape a fost ”In America: A Lexicon of Fashion”, iar pentru cea de-a doua, vedetele vor trebui să abordeze ”In America: An Anthology of Fashion”.

Evenimentul de anul acesta a fost prezentat de Gorman, alături de Billie Eilish, Timothée Chalamet, Naomi Osaka și Amanda Gorman, dar și de gazdele de onoare, Tom Ford și Adam Mosseri. Biletele au avut un preț destul de piperat, între 30.000$ cele basic și 275.000$ cele care includeau și masă rezervată. Chiar dacă sumele nu au fost deloc mici, toate biletele au fost sold out într-un timp foarte scurt.

Care a fost noutatea de anul acesta de la Met Gala? Pe lângă fețe cunoscute precum surorile Kardashian și surorile Hadid, la eveniment au participat și Emma Chamberlain și Addison Rae, ambele cunoscute din mediul online.

Astea au fost cele mai tari ținute!