Colegii de breaslă ai Arianei Grande ar trebui să se ferească! Artista a revenit în forță și odată cu lansarea albumului ”Positions” au început să vină și recordurile pe bandă rulantă.

Nu degeaba i se spune prințesa pop. Ariana a stat mult timp în studioul de înregistrări, dar a meritat. Cel mai recent album al artistei ii reconfirma acest statut. Cea mai recentă reușită a artistei se datorează piesei care dă numele albumului. ”Positions” s-a adăugat listei deja existe cu piese care au debutat direct pe locul 1 în Billboard 100. Ariana Grande a mai bifat astfel de recorduri și cu piesele “thank u, next,” “7 rings,” “Stuck with U” și “Rain on Me”.

Acesta este cea de-a douăzecea reușită de acest gen pe care o bifează Ariana, iar asta o face să fie singurul artist din istorie care are 5 piese intrate în Billboard direct pe locul 1.Destul de aproape de ea s-au clasat și Justin Bieber, Taylor Swift, Mariah Carey, Drake și Travis Scott care au 3 piese no.1, iar la diferență de o piesă se află Lady Gaga și Britney Spears.