Hailey Bieber a lansat de curând prima ei linie de produse de skincare. Întreg internetul este înnebunit după ele, mai ales că prețul lor este unul extrem de accesibil. Întreaga gama de produse costă 95 de euro, în timp ce produsele de skincare lansate de Kim costa peste 600 de euro.

Hailey Bieber este obsedată de un ten perfect. Soția lui Justin Bieber a lucrat luni întregi pentru a dezvolta linia de produse de skincare „Rhode”, linie care, by the way, este deja sold out. Fostul model este recunoscut în online datorită pasiunii de a avea mereu un efect de „glazzed donut” și se pare că produsele „Rhode” fix asta fac.

Hailey a organizat un mare eveniment de lansare la care au participat cei mai buni prieteni ai ei, dar și persoane din online care fac parte din comunitatea ei de fani. La party, toată lumea a fost întâmpinată cu pachete de PR, iar la raionul de băuturi s-a servit tequila „818” a lui Kendall Jenner, dar și celebrul smoothie pentru care a făcut Hailet o obsesie.

Unul dintre fanii prezenți la eveniment a afla rețeta și a publicat-o pe contul de TikTok. Pentru că sharing is caring, ți-o lăsăm și ție aici:

 

@vitalproteins Our Vanilla Collagen Peptides are the KEY to the viral @Hailey Bieber smoothie!🙌🍓✨🤍 Want to give the smoothie of the summer a try for yourself? Follow along as @My friends call me Bev recreates and don't forget to tag us when you try it!😉 #HaileyBieber #erewhon #erewhonmarket #erewhonsmoothie #smoothie #wellnessisvital #vitalproteinsUS ♬ original sound - Vital Proteins