Gigi Hadid nu mai are nevoie de nicio prezentare. Modelul este cunoscut în lumea întreagă, iar numele ei este pe lista de preferate ale celor mai mari case de modă. Deși se prezintă că fiind Gigi Hadid, numele ei din buletin este cu totul și cu totul altul.

Cei mai mari designeri se bat, la figurat pentru ca Gigi Hadid să defileze purtând creațiile lor. Gi face parte din gang-ul noilor modele care fac ravagii la nivel mondial, alături de sora ei, Bella Hadid, de Kendall Jenner și de soția lui Justin Bieber, Hailey. Gigi Hadid are peste 67 de milioane de urmăritori pe Instagram, la care se adaugă și alte milioane in real life, dar nu mulți știu că numele ei din buletin este cu totul și cu totul altul față de cel cu care se recomandă.

Busteeed! Gigi Hadid are un cont secundar de Instagram. I-ai dat follow?

În buletinul iubitei lui Zayn Malik este trecut numele Jelena Noura Hadid. Se pare că a fost un nume ofertant și i-a permis modelului să își găsească un nickname care să îi garanteze succesul. Gigi Hadid a fost numită în 2016 International Model of the Year de către British Fashion Council, iar de atunci și până acum a bifat peste 36 de coperți pentru Vogue. De aici și până la a defila pentru MiuMiu, Fendi, Versace, Moschino, Balmain și multe alte nume sonore a mai fost un singur pas.

Fanii de abia așteaptă ca modelul să revină pe cele mai mari podiumuri, dar, înainte de asta, un alt moment este așteptat cu nerăbdare de Marele Internet: dezvăluirea chipului micuței Khai.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)