Ariana Grande este icon atunci când vine vorba de ponytail. Artista a recunoscut de multe ori că apelează la extensii și artificii stilistice, dar de data aceasta le-a arătat tuturor cum este părul ei natural.

Think! Când ai văzut ultima dată părul natural al Arianei Grande? Mda, foarte demult, sau aproape niciodată, având în vedere că artista poartă mereu extensii. Acum doi ani, într-un Insta story Ariana le-a arătat fanilor părul ei natural, iar aceștia au rămas uimiți. În timp ce unii i-au spus că este mult mai bine să poarte extensii, alții au felicitat-o și i-au spus că este timpul să se afișeze mai des așa. De atunci și până acum, Ariana nu a mai avut curajul să arate Marelui Internet podoaba ei capilară.

Nu doar Ariana a făcut astfel de dezvăluiri, ci și hair stylistul ei, Josh Liu care a postat o imagine pe contul său de Instagram cu părul natural al Arianei Grande. Părul ondulat al artistei i-a uimit pe fanii care sunt obișnuiți să o vadă mereu cu părul lung prin ponytail. Și atunci secțiunea de comentarii a hair stylistului s-a umplut imediat de comentarii în care fanii îl rugau să o convingă pe Ariana să poarte mereu părul natural.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Liu (@thejoshliu)