Deliric nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iubitul Innei este un artist cu ștate vechi în industria muzicală și chiar dacă mulți îl știu după numele de scenă, puțini sunt cei care știu ce scrie în buletinul acestuia.

Deliric și Inna formează unul dintre cele mai hot cupluri de la noi. Cei doi îndrăgostiți se apropie cu pași repezi de prima aniversare de cuplu și, până acum, au fost peste tot împreună. Deliric o însoțeste pe Inna în vacanțe sau atunci când are clipuri de filmat peste hotare. Recent, artista a avut primul concert mare de după pandemie în Cipru și a mers în formulă completă cu toată echipa. Deliric nu putea lipsi și, în timp ce iubita lui posta story-uri de la repetiții, el a postat o imagine în care cei care îl urmăresc au putut să vadă care este numele lui real.

Fresh outta studio! INNA a lansat ”Maza”. Cât de tare este videoclipul?

Eremia Răzvan, căci acesta este adevăratul lui nume este din ce în ce mai activ pe social media și bifează din ce în ce mai multe proiecte frumoase. Acum câteva săptămâni, artistul a lansat colecție nouă de haine și iubita lui, Inna a fost prima care le-a făcut try on-ul. Mai mult decât atât, show-ul lui de pe Youtube, ”Window Shopping” merge foarte bine în rândul fanilor și se poate lăuda cu invitați super cool, precum Delia, Connect-R, Vlad Drăgulin și mulți alții.