Gina Postol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă zi din viața lor. Așteptarea a luat sfârșit, iar micuța lor a venit astăzi pe lume.

Gina și Smiley sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit oficial părinți pe 9 martie. Fetița lor a venit pe lume, iar momentul întâlnirii cu ea a fost cu siguranță unul dintre cele mai emoționante din viața celor doi. Artistul și iubita lui și-au ținut mereu fanii la curent cu update-uri în ceea ce privește sarcina și le-au arătat cum s-au pregătit pentru marele moment, dar și cum au decorat camera micuței.

Smiley a postat pe canalul lui de Youtube creat special pentru marele moment o filmare înainte ca Gina să nască. Canalul se numește 8, 8 și ceva fix, semn că cei doi se pregăteau să devină părinți fie pe 8, fie pe 9 martie. După ce micuța lui a venit pe lume, social media a fost printre primele care a aflat. 

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.” a spus Smiley. 

Dacă Gina este mai rezervată în ceea ce privește numele micuței, Smiley este genul de tătic care dă totul din casă. ”Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm după ce se întâmplă. Nu am o frică că o să fie fetiță, abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe.”