Nicole Cherry și-a luat prin surprindere fanii, dar și colegii de breaslă, atunci când a anunțat că este însărcinată. Artista a ales să dea vestea direct pe Instagram, cu o fotografie în care apare alături de iubitul ei și cu o declarație de dragoste pentru el. Imaginea a primit peste 100.000 de like-uri și aproape 2000 de comentarii în câteva ore de când a fost publicată.

Nicole Cherry este cea mai tânără graviduță din showbiz-ul de la noi. La doar 22 de ani, artista și iubitul ei se pregătesc să devină părinți și au dat vestea cea mare pe Instagram. După ce în presă au apărut zvonuri legate de sarcina artistei încă de acum câteva zile, Nicole Cherry a confirmat că urmează să devină mămică în decursul acestui an. 

Cei care o urmăresc pe Instagram s-au grăbit să o felicite pentru sarcină, iar printre comentariile de la fani s-au strecurat și o mulțime de reacții din partea unor persoane publice, artiști sau influenceri. ”Să fiți fericiți și să aveți grijă de voi”, i-a scris Andra, în timp ce Antonia i-a transmis: ”Vaaaaaaiii! Can’t believe you’re all grown up now! Felicitări!”. Jo, Sore, Edward Sanda, Claudia Pavel, Theo Rose, Misha, Elena Gheorghe, Ami, Sore, Amna, Alex Velea, Adda, Lino Golden și Mario Fresh,  Adelina Pestrițu sau Ilinca Vandici s-au numărat printre vedetele care s-au grăbit să o felicite pe Nicole Cherry imediat cum a dat vestea cea mare. 

Cântăreața a postat o fotografie în care tatăl bebelușului îi ține mâinile pe burtică, iar în descriere a scris: ”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)