Săptămâna trecută, surorile Kardashian au realizat o ședință super hot pentru costumele de baie Skims, dar formula nu a fost completă. Kourtney Kardashian a lipsit de la shooting... sau nu a fost invitată.

Kim Kardashian s-a pregătit temeinic pentru sezonul estival, așa că noua colecție Skims a curprins câteva costume de baie care lasă la vedere fix ce trebuie. La ședința foto a participat ea, Kylie și Kendall care a generat un întreg val de reacții în online. Corpul perfect al lui Kendall i-a făcut pe fani să o acuze că folosește prea mult Photoshop-ul și că asta a început să devină evident.

Kourtney a găsit metoda perfectă de a se răzbuna pe surorile ei care au uitat să o includă în plan. Kourt s-a pozat în propriul dressing în costumul de baie creat de sora ei, Kim, iar imaginea a adunat 3 milioane de aprecieri. Mesajul lui Kourtney care a însoțit imaginea super hot? ”Din moment ce surorile mele nu m-au invitat la ședința foto...”

Kourt arată impecabil, chiar dacă este mămică și se pare că acum îi merge bine și în plan sentimental. Sora lui Kim și-a oficializat relația cu Travis Barker și l-a uitat definit pe Scott Disick, fostul ei soț.