Oricât de rău i-ar merge pe plan personal, pe plan profesional Kim Kardashian nu are de ce să se plângă. Afacerile îi merg din ce în ce mai bine, iar acum a primit o veste bună și de la Instagram.

Kim Kardashian a intrat în rândul milionarilor de urmăritori cu o nouă cifră. Kim are acum 200 de milioane de urmăritori și se apropie cu pași repezi de sora ei, Kylie care are cu 10 milioane mai mulți. Kim nu se focusează pe asta acum, dar orice victorie este binevenită. ”200 de milioane. Vă mulțumesc foarte mult pentru iubirea acordată”, a scris aceasta pe Instagram.

Miliardara nu trece prin ce mai bună perioadă a sa din punct de vedere personal și se află la un pas de a divorța de Kanye West. Cei doi locuiesc de o bună perioadă de timp separați, iar presa internațională susține susține că soțul ei, Kanye West deja i-a găsit înlocuitor: pe Jeffree Star.

Pe plan profesional, lui Kim îi merge mai bine ca niciodată. Dacă anul trecut Kylie era cea care ceda un procent din Kylie Cosmetics către Coty Inc., anul acesta a venit rândul lui Kim să copieze mutarea. Soția lui Kanye West a vândut 20% din acțiunile Skim tot către Coty Inc. și speră ca asta să îi aducă și mai multe încasări.