Chiara Ferragni este una dintre cele mai urmărite persoane din online. Modelul de origine italiană a construit un întreg imperiu datorită pasiunii sale pentru fashion și a devenit un exemplu pentru milioanele de urmăritori din întreaga lume.

Chiara Ferragni a reușit în câțiva ani ceea ce alții nu reușesc într-o viață. Modelul a pus pe picioare un business de milioane de euro pornind din pasiunea pentru modă. Chiara a început cu un blog de la care nu a avea prea multe așteptări, dar se pare că succesul a lovit-o din plin fix când nu se aștepta. Acum, soția lui Fedez conduce o afacere de milioane, bifează campanii publicitare de succes și, cel mai important, promovează content de calitate și motivațional pentru toți cei care o urmăresc.

Chiara s-a menținut mult timp pe prima poziție în topul influencerilor din Italia, dar cu toții știm că în online clasementele se modifică de la o oră la alta. Așa se face că acum modelul nu mai este pe primul loc, ci a fost surclasat de o senzație a TikTok-ului, Kabi Lame. Kabi este recunoscut pe TikTok datorită reacțiilor pe care le are la anumite videoclipuri cringe, iar asta l-a adus pe prima poziție în topul influencerilor din Italia.

Deși este prezent de mult timp în online, boom-ul lui Khabi s-a manifestat recent, acesta ajungând la 11,4 milioane de urmăritori pe Instagram și 50,4 milioane de urmăritori pe TikTok.

 

 

@khaby.lame

All right, just let me brush my teeth.🤣Ok fatemi lavare i denti!! 🤣 50 million followers Thanks!#learnfromkhaby #ImparaConTikTok #LearnWithTikTok

♬ suono originale - Khabane lame