Randi era pregătit să revină în forță cu un nou single, doar că socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă. Artistul a fost nevoit să-și amâne pentru moment filmările la următorul său videoclip.

Motivul? Randi și-a luxat piciorul la fotbal și s-a ales că un ghips de toată frumusețea. Chiar și așa, e hotărât să stea cât mai mult în studio. Deși va trebui să poarte ghipsul până pe 20 mai, la recomandarea medicului, cântărețul nu și-a anulat concertul programat să aibă loc sâmbătă în parcul Herăstrău.

“Am piciorul în ghips. Am fost o victimă, la fotbal s-a întâmplat. Cineva m-a luat prea tare, el juca foarte bine, a jucat puternic, dar nu e vina lui. E un prieten, prin cunoştințe. Mă voi duce aşa la concerte, dau dovadă de dedicație. Am junghiuri, nu vreau să țin ghipsul 3 săptămâni, nu vreau să îl țin atât. Pe ghips s-a semnat nepotul meu şi apoi a venit nepoata mea şi a stricat tot. Nu vreau să îmi pun glezna în pericol pentru plăceri pasagere” a spus Randi în emisunea lui Mihai Morar, “Răi da’ Buni”.