Hit înainte de lansare. Așa am putea descrie piesa ”Insula” de la The Motans și EMAA. După 7 luni de pauză, piesa s-a auzit în premieră în Morning ZU. Momentul a fost #pieledegăină.

The Motans și EMAA au ajuns în studioul Morning ZU și au cântat în premieră piesa ”Insula”.  EMAA și The Motans sunt colegi de breaslă, iar vocile lor se completează perfect. ”Insula” a luat naștere spontan și a fost scrisă de Denis fix după ce s-a terminat carantina. EMMA și Denis au tras voci în studio și asta a fost.

Chiar dacă pandemia i-a afectat serios pe artiști, Denis nu exclude posibilitatea de a începe un nou business care să îi asigure stabilitatea financiară. Cum ar fi să vedem ”The Motans Residence”?

Spre deosebire de Denis, EMAA nu se vede făcând altceva în afară de muzică. EMAA este un om de studio și în perioada asta scrie pentru alți artiști și are un soundtrack pentru un serial. 

EMAA a primit o provocare din partea lui Mihai Morar să cânte un mic fragment dintr-o piesă nelansată. Artista a răspuns afirmativ, iar vocea ei a sunat într-un mare fel. Presimțim că vom avea parte de multe surprize frumoase din partea ei!

Uite care a fost atmosfera în Morning ZU.