Fanii lui Riri au toate motive de fericire. După mai bine de șapte ani de când așteaptă ca artista să urce din nou pe scenă, dorința le-a fost îndeplinită. Rihanna va cânta la Super Bowl anul viitor, iar pregătirile vor începe în curând.

Super Bowl este unul dintre cele mai urmărite evenimente din Statele Unite ale Americii. Până acum, pe scenă au urcat doar artiști mari, iar momentele lor au intrat în istorie. Tot istorie este pe cale să scrie și Rihanna. Proaspăta mămică a confirmat faptul că va urca pe scena de pe Super Bowl, acesta reprezentând și primul ei concert după mai bine de șapte ani de pauză.

Vestea a fost dată chiar de către Riri pe contul ei de Instagram. Acolo, diva din Barbados a urcat o imagine cu o minge înscripționată cu NFL, semn că totul este bătut în cuie. Super Bowl va avea loc pe Stadionul State Farm din Glendale, pe 12 februarie.

Rihanna, pentru prima dată la Super Bowl

„Rihanna este un talent! O femeie ale cărei începuturi au depășit așteptările tuturor, de fiecare dată. O persoană născută pe o insulă mică din Barbados care a devenit una dintre cele mai proeminente artiste din toate timpurile”, a spus Jay-Z, în comunicatul oficial.

Rihanna a mai primit invitația de a cânta la Super Bowl și în 2019, dar a refuzat. Pentru show-ul de anul viitor, Taylor Swift a fost unul dintre numele vehiculate. Din păcate, se pare că nu a fost cu noroc pentru ea. Dr. Dre, unul dintre titanii muzicii care a urcat pe scena de la Super Bowl de anul trecut a ținut să facă și el câteva declarații.

„Oh, Doamne! Abia am aflat că Rihanna va cânta la Super Bowl. Sunt un mare fan al ei. De abia aștept să văd ce o să facă pe scenă.”

Queen's return. Rihanna va cânta, în 2023, la Super Bowl Halftime Show
Hepta