Un serial nou apărut pe Netflix a scos-o din sărite pe Taylor Swift. Mai precis o glumă din serial despre viața ei amoroasă a făcut-o pe Tay-Tay să vadă negru în fața ochilor și să facă public shaming pe internet. 

Dacă ai văzut serialul ”Ginny & Georgia”, o mini-serie produsă de Netflix, probabil nu ai remarcat nimic ieșit din comun sau deranjant. Taylor Swift nu a apreciat deloc producția, și asta din cauza unei referințe la viața ei amoroasă care apare în serial. Chiar în primul episod, unul dintre personaje are o replică pe care cântăreața a considerat-o deplasată: ”Ce-ți pasă? Schimbi bărbații mai repede decât Taylor Swift”. Artista nu s-a putut abține și a luat atitudine pe internet: ”Hey Ginny & Georgia, a sunat anul 2010 și a spus că își vrea gluma leneșă și profund sexistă înapoi. Ce-ați zice să nu mai denigrați femeile care muncesc din greu prin astfel de mizerii pe care le considerați funny?”, a scris artista într-o postare pe internet. 

Așa arată trailer-ul serialului care și-a ”permis” să facă o glumiță despre trecutul amoros al lui Taylor. Tu l-ai văzut?