Cardi B nu mai are nevoie de nicio prezentare: e una dintre cele mai extravagante artiste din lume, iar recent a devenit mămică pentru a doua oară. E suficient să te uiți pe contul ei de Instagram pentru a fi la curent cu ce face și ce gândește. Dar puțină lume știe că rapperița are și o soră extrem de frumoasă, pe nume Hennessy.

Cardi B are o familie foarte numeroasă, mai ales din partea tatălui. Artista are șase frați vitregi, din relațiile tatălui ei cu alte femei, și o singură soră ”bună”, cum se spune. Hennessy Carolina este mai mică cu patru ani decât Cardi și nu este nici ea străină de industria media. Este personalitate TV și antreprenoare și este destul de cunoscută peste Ocean. Dacă sora ei mai mare are o relație cu Offset de câțiva ani, ei bine, Hennessy este într-o relație cu o femeie.

Interesant este că atât Cardi, cât și Hennessy au nume de băuturi alcoolice. Nu știm de ce au ales părinții lor să le numească așa, dar pe Cardi o cheamă în realitate Bacardi (n.r. numele unui brand care face rom), în timp ce sora ei a primit numele unui brand care produce coniac. 

Apropo, așa arată sora lui Cardi B: