Shakira este una dintre artistei cu cea mai longevivă carieră în industria muzicală. Iubita lui Piqué se menține mereu în topuri și continuă să fie pe placul fanilor. Recent, Shakira a postat o imagine cu fiul ei, iar urmăritorii ei au tocit butonul de like. 

Like mother, like... son. Shakira și Gerard Piqué au o relație de peste 10 ani și doi copii. Artista și fotbalistul nu și-au expus până acum copiii, dar atunci când există motive de mândrie, tentația online-ului este prea mare. Sasha, băiețelul cel mic al Shakirei a luat prima lecție de surf (nu mai este cazul să precizăm de la cine a moștenit această pasiune), iar mama lui a simțit nevoia să împărtășească cu internauții acest moment plin de emoție. ”Sasha, alăturid e prietenii și profesorii Kai și Hans după prima lecție de surf”, a scris artista în dreptul imaginii.

Care-i care? Shakira și-a găsit sosia pe Instagram. Cât de mult seamănă cele două?

Poza a ajuns imediat la inimile fanilor care nu s-au putut abține să nu o copleșească cu like-uri și comentarii pe artistă. ”Doamne, ce frumos e Sasha!”, ”Ce mare e, e atât de frumos.” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Cu câteva luni în urmă, statul spaniol o acuza pe Shakira de fraudă. Agenția Fiscală din Spania susținea că artista a fraudat statul cu 14,5 milioane de dolari în perioada 2012-2014. În perioada menționată de statul spaniol, Shakira a uitat să declare că a locuit în Spania și astfel s-a sustras și de la plata impozitului. Se pare că și business-ul cu parfumuri le-a ridicat autorităților semne de întrebare, așa că ancheta este în plină desfășurare.