Jennifer Lopez face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor. De data asta, artista nu a ieșit în evidență datorită vieții amoroase, ci datorită fiicei sale, Emme. 

Jennifer Lopez își dorește foarte mult ca fiica ei, Emme să îi calce pe urme. Micuța dă deja primele semne și este pentru a doua oară când aceasta urcă pe scenă alături de mama ei talentată. După momentul de la „SuperBowl”, Emmei a început să îi placă din ce în ce mai mult să cânte în fața publicului. Recent, Jennifer și Emme au avut un moment mamă-fiică pe scenă, ambele cântând piesa Christinei Perri, „A Thousand Years”. Atunci când a prezentat-o, Jennifer Lopez a folosit pentru fiica ei prenumele „ei”, în loc de ea, dând de înțeles că este non-binară.

Vocea nu este singurul talent al lui Emme. Acum doi ani, micuța a lansat o carte de rugăciuni, iar mama ei a lăudat-o peste tot pe internet.

Sunt atât de mândră de micuța mea nucă de cocos. Emme, care va împărtăși proprile sale rugăciuni de zi cu zi în cartea ei de debut, Lord Help Me! Această carte va ajuta familiile să accepte pacea și puterea pe care ne-o aduce credința de zi cu zi.”, a postat JLo.