Nicole Cherry și iubitul ei au făcut primul pictorial împreună și au dat un interviu pentru o revistă celebră de la noi. Viitoarea mămică și-a arătat burtica în toată splendoarea și a dezvăluit numele pe care ea și viitorul tătic l-au ales pentru fetița lor.

Mai sunt trei luni până când Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, își vor ține în brațe fetița. Viitoarea mămică a intrat deja în cel de-al treilea trimestru de sarcină și a povestit că nu știe când au trecut așa de repede primele șase luni. Micuța va purta numele Anastasia și urmează să se nască la începutul lunii decembrie, potrivit interviului dat de mămica ei pentru revista Viva! De altfel, Nicole Cherry primea foarte des întrebarea legată de nume din partea fanilor și abia aștepta momentul să le dezvăluie tuturor cum o va chema pe cireșica ei. ”Numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a spus Nicole.

Artista a dezvăluit că lucrează la câteva proiecte muzicale pe care vrea să le finalizeze înainte de a intra pe ultima sută de metri cu sarcina. Viitoarea mămică a fost foarte activă pe parcursul sarcinii până acum și a imbinat perfect muzica și moda. La începutul verii a lansat piesa ”Scrie-mi pe suflet”, după care a lucrat la o nouă colecție pentru brand-ul de haine pe care îl deține. Acum, ea și iubitul ei au făcut o ședință foto, prima de acest fel, pentru o publicație de la noi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)