Halsey mai are puțin până când își va ține în brațe bebelușul și profită de orice ocazie pentru a-și etala pe internet burtica de gravidă. Artista a intrat în ultimul trimestru de sarcină și s-a fotografiat cu burtica la vedere, iar fanii ei de pe Instagram au fost cuceriți de imagini.

Halsey și-a luat prin surprindere prietenii virtuali la începutul acestui an, când a anunțat că urmează să devină mămică. Artista a făcut anunțul cu o fotografie pe Instagram, în care i se vedea deja burtica proeminentă. De atunci, viitoare mămică își ține fanii la curent cu toate schimbările prin care trece și, recent, le-a arătat cât de mare este burtica ei. Bebelușul crește de la o săptămână la alta, iar burtica lui Halsey a ajuns să aibă dimensiunile unei mingi de baschet. Viitoare mămică a pozat chiar alături de o minge, pentru comparație, iar cei care o urmăresc pe Instagram au fost cuceriți. Imaginea a primit peste 3,7 milioane de like-uri și 17 mii de comentarii.

Pe astea le-ați ratat! Halsey a dat indicii despre sarcină încă de acum câteva luni, dar nimeni nu s-a prins

Artista a povestit în trecut că nu i-a fost ușor să ajungă aici și că s-a luptat ani buni cu infertilitatea, până să își îndeplinească visul de a deveni mamă. Halsey suferă de o boală care afectează multe femei și care poate provoca infertilitate: endometrioză și a trecut prin două intervenții chirurgicale pentru a putea rămâne însărcinată. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)