Ed Sheeran este destul de rezervat în postări atunci când vine vorba de viața lui personală. Totuși, vestea că a devenit tătic pentru a doua oară nu a putut să o țină doar pentru el, așa că și-a anunțat și fanii.

Ed Sheeran este în al nouălea cer. Toată lumea știe cât de mult iubește artistul copiii, iar acum a devenit tătic pentru a doua oară. Sheeran nu a oferit prea multe detalii, ci doar le-a comunicat fanilor că are fetiță și că este foarte mândru că familia lui numără patru membri. Ed a postat o simplă poză cu soșete de bebeluș, imagine care, în doar opt ore de la postare, a adunat peste un milion de aprecieri și mii de comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed Sheeran mai are o fetiță pe nume Lyra. Deși abia are câțiva anișori, artistul știe deja cum va arăta viitorul ei. 

Chiar dacă nu are de gând să o prezinte prea curând pe cea mică Marelui Internet, Sheeran a vorbit despre ce i-ar plăcea să facă fiica lui și de ce anume ar trebui să se ferească.

”Cred că teama asta o am pentru că fac parte din industria muzicală - și mă tot gândesc că nu-i doresc asta copilului meu. Nu mi-ar plăcea ca ea să fie cunoscută pentru simplul fapt că e fiica mea, în loc de Lyra. Vreau să aibă propria ei identitate.” a spus artistul în podcastul ”Table Manners with Jessie Ware”.