Atunci când un artist lansează o piesă, una dintre dorințele lui este să ajungă cât mai sus în trending. Topul de acolo este unul foarte divers, iar unele piese se luptă din greu să ajungă pe cele mai bune poziții. Nu este și cazul piesei pe care a lansat Lino alături de Theo Rose și Vlad Munteanu care a ajuns în trending din prima zi. 

Frații Munteanu au vrut să depăsească limitele artiștilor și au reușit! Cristi și Vlad i-au provocat pe Mario Fresh, JO, Theo Rose și Lino Golden să compună în cât mai scurt timp o piesă de la zero. Gemenii au intrat și ei în joc, iar în battle au intrat echipele formate din Vlad Munteanu, Mario Fresh și JO vs. Cristi Munteanu, Lino Golden și Theo Rose.

Piesa lansată de Theo Rose, Lino Golden și Cristi Munteanu s-a bucurat de un mare succes în online, iar asta se vede cel mai bine pe Youtube. În doar trei zile de la lansare, ”Face ce vrea ea” are deja un milion de vizualizări și este pe locul 1 în trending. Lino nu se aștepta la asta, așa că a glumit pe story spunând că dacă piesa ajunge locul 1, se tunde chel. 

Acum, că piesa este locul 1, așteptăm ca Lino să meargă la frizerie!