Travis Barker s-a logodit cu Kourtney Kardashian, dar se pare că nu și-a reglat conturile cu fosta soție. Aceasta tună și fulgeră pe internet după ce a văzut cum se comportă Travis cu Kourt și nu are de gând să se opreacă prea curând.

La începutul lunii februarie, Kourtney Kardashian anunța că are de gând să ofere o nouă șansă iubirii. Sora lui Kim Kardashian s-a afișat cu timid Tom Barker la început, iar acum cei doi au ajuns să se logodească. Tom a pregătit totul până la cel mai mic detaliu. Artistul a amenajat o întreagă plajă în Montecito și și-a propus să o dea pe spate pe Kourt. Și a reușit. Kourtney nu a stat prea mult pe gânduri și a spus un mare DA. Surorile ei au fost cu siguranță complice la marele eveniment și au postat aproape toate imagini cu cei doi pe social media.

Pozele au ajuns și la fosta soție a lui Travis, Shanna Moakler. Aceasta a șters din răzbunare pozele pe care le avea împreună cu Travis și cu copiii lor, iar asta nu este tot. Shanna este extrem de deranjată de faptul că Travis face fix aceleași lucrurile pe care le făcea în timpul relației cu ea și cu Kourt. Shanna a fost mereu vocală și încă de la începutul relației a spus că nu are o părere bună despre sora lui Kim Kardashian și ca în ochii ei, Travis a decăzut foarte mult.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)