Pentru Shia LaBeouf nu este cea mai bună perioadă din viața lui. După ce fosta parteneră l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală, acum, a venit rândul artistei Sia să rupă tăcerea.

Cine ar fi crezut că se ajunge la asta? În anul 2015, actorul Shia LaBoeuf și Sia colaborau pentru videoclipul piesei ”Elastic Hearts”. Toate bune și frumoase. Atât de frumoase încât Sia l-a crezut pe actor atunci când i-a spus că este singur și a fost de acord să aibă o relație cu el. La scurt timp, artista a aflat că Shia avea deja o relație și a decis să se despartă fără prea multe vorbe.

Acum, fosta parteneră a actorului, FKA Twigs l-a dat în judecată pe acesta, aducându-i acuzații de agresiune sexuală. Sia a apreciat gestul lui FKA, dar și curajul acesteia de a face un astfel de demers și a decis că este momentul să spună și ea adevărul.

Sia a spus într-un mesaj postat pe Twitter tot ce s-a întâmplat între ea și actor: ”Și eu am fost rănită emoțional de Shia, un mincinos, care m-a păcălit să am o relație adulteră cu el, spunându-mi că este singur. Cred că este foarte bolnav și îmi pare rău pentru el și pentru victimele sale. Ca să știți, dacă vă iubiți – protejați-vă, stați departe.”