Probleme pentru românii care călătoresc în Mexic în perioada aceasta. 114 conaționali au fost blocați pentru câteva zile în aeroportul din Cancun, după o alertă emisă de autoritățile de acolo. Alți 102 români au fost întorși în țară cu următorul zbor și nu au fost lăsați să intre în Mexic.

Mexicul se numără printre destinațiile de vacanță preferate ale celor care aleg să dea iarna pe vară. Delia și Loredana au fost recent acolo, în Tulum mai exact, una dintre cele mai faimoase stațiuni din lume. Cele două artiste și colege de juriu de la X Factor s-au și întâlnit acolo și au petrecut împreună, pe plajă. 

Acum, românii care vor să călătorească în Mexic sunt alertați cu privire la faptul că ar putea să nu fie lăsați să intre în țară. Delia a atras și ea atenția asupra situației curente și a share-uit pe Insta Stories un articol din presa de la noi.

Între timp, ministrul român de externe, Bogdan Aurescu, și reprezentantul Ambasadei României în Mexic au intervenit pentru ca românii blocați în aeroport să fie lăsați să plece. Cei 114 turiști au fost lăsați să intre în țară, iar coșmarul lor a luat sfârșit. Autoritățile mexicane au dat asigurări că lucrează pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple pe viitor.