Atunci când ești vedetă de talie internațională, paparazzii și fanii își urmăresc fiecare pas și este aproape imposibil să treci neobservat, mai ales atunci când te afli într-un loc public. Orice mișcare sau gest poate fi scos din context și întors pe toate părțile, iar Justin Bieber și Hailey au intrat în gura internauților, după o apariție recentă. 

Internetul este locul unde informațiile se împrăștie cu viteza luminii, iar în jurul unei imagini poate fi creată orice poveste. Justin și Hailey Bieber au devenit zilele acestea protagoniștii unei povești cu iz de scandal, fără voia lor. Totul s-a întâmplat după ce cineva a postat pe TikTok un filmuleț de câteva secunde în care Justin vorbește și gesticulează foarte agitat către soția lui. Imaginile au fost filmate în timpul unei vizite recente a cuplului în Las Vegas și au împărțit internetul în două. În timp ce unii au fost convinși că cel care a filmat a surprins o ceartă conjugală și că Justin era nervos, de aceea țipa și gesticula în acel fel, alții au spus că dimpotrivă, este vorba despre cu totul altceva. 

#SameTattoo. Hailey și Justin Bieber au tatuaje identice. Ce reprezintă și cine i-a dat de gol?

Cei care i-au luat apărarea artistului au argumentat că Justin o ținea de mână pe Hailey în acel moment și că, de fapt, vorbea despre ceva cu extrem de multă pasiune, din acest motiv gesticula atât de evident. Cel care a urcat filmulețul pe TikTok l-a șters între timp, dar el circulă în continuare pe alte rețele de socializare. Probabil că nu vom ști niciodată care este adevărul din spatele imaginilor, dar un lucru este sigur: nu poți judeca un filmuleț doar pe baza a ceea ce vezi, fără sunet. Și pentru că imaginile fac mai mult decât 1000 de cuvinte, te lăsăm pe tine să vezi și să ne spui ce crezi: se certau sau nu Justin și Hailey?