Fanii soției lui Nick Jonas au tras o sperietură de zile mari. Priyanka Chopra a postat o imagine pe Instagram în care apare rănită, iar urmăritorii ei nu știu ce să creadă.

Priyanka Chopra adoră să se joace cu suspansul. Actrița obișnuia să fie foarte activă pe social media, dar, în ultima perioadă, a preferat să își dedice tot timpul micuței sale. Totuși, se pare că soția lui Nick s-a întors la prima ei pasiune, actoria. Chiar dacă nu a verbalizat asta cu subiect și predicat, cele mai recent postări la asta duc cu gândul. Pri s-a pozat în timp ce se întorcea de la filmări și, cel mai probabil a fost pe grabă, pentru că a uitat să se demachieze. Actrița a apărut cu răni false pe față, iar fanii s-au speriat îngrozitor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

În luna ianuarie, Priyanka și Nick au postat un mesaj în care îi anunțau pe toți că vor apela la o mamă surogat. Anunțul lor a venit la scurt timp după ce în presa internațională s-a scris că îndrăgostiții au probleme în cuplu. Nick și Pri sunt căsătoriți de trei ani și consideră că au făcut acest pas la momentul potrivit.

„Suntem foarte încântați să vă anunțăm că am decis să apelăm la o mamă surogat. Vă cerem, cu respect, intimitate în acest moment pentru a ne putea focusa pe familia noastră. Mulțumim frumos!”, a scris Nick pe Instagram într-o postare în care a etichetat-o pe soția lui.

Micuța a ajuns deja în familia celor doi și, cu siguranță, este unul dintre cei mai fericiți bebeluși. La cât de mult a fost dorită, aceasta are un nume special care îi va purta noroc. Maltie Marie Chopra Jonas este cea mai nouă membră a familiei Jonas care este una foarte numeroasă. „Malti” are origini sanscrite și înseamnă floarea lunii, iar „Marie” are dublă semnificație, atât steaua mării, cât și cea cu referință biblică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)