Ieri, pe Netflix, a avut loc premiera mult așteptatului „The Jonas Brothers roast”. Pe scenă au urcat prieteni, oameni care au lucrat cu cei trei frați, dar și frumoasele lor soții. De departe, cea mai acidă în glume a fost Priyanka Chopra care s-a legat de fiecare dintre frați, în special de Nick.

Priyanka Chopra a făcut ca inima lui Nick Jonas să bată mai puternic ca niciodată. În timpul roast-ului, frumoasa actriță a glumit pe baza ideii de familie și a făcut un anunț care i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei din sală. „Eu și Nick ținem foarte mult la familie. Cred că se vede acest lucru. De asta nu avem copil. Acum, a venit momentul să vă anunțăm că așteptăm... că de abia așteptăm să ne îmbătăm în seara asta!”. Pentru o secundă, Nick, dar și toți cei prezenți în sală au crezut că Priyanka anunță că este însărcinată. Totul a fost doar o glumă, iar soțul ei a răsuflat ușurat.

”Jonas Brothers Family Roast” a cuprins sketch-uri, piese, jocuri, dar și invitați speciali care s-au legat de cariera și de viața personală a celor trei frați. Au fost făcute glume despre anii de carieră solo, dar și ca trupă, de rolurile din perioada Disney, fostele relații, căsătorie, copii și multe altele. Show-ul a fost produs de Fulwell 73, iar producătorii executivi sunt Emma Conway și Gabe Turner.