Hailey Bieber este super răsfățată de către soțul ei, Justin. Cei doi au ieșit zilele trecute la cină, iar apariția lui Hailey a atras toate privirile. Modelul și-a asortat ținuta cu încălțămintea, dar a scăpat din vedere un detaliu.

Hailey Bieber este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, așa că Justin poate spune că norocul i-a surâs pe parte personală. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar Justin face orice pentru ca soția lui să fie fericită. Biebs și Hailey au ieșit la cină serile trecute, iar în timp ce Justin nu a pus prea mult accent pe apariția lui, la polul opus, Hailey a fost pur și simplu uimitoare.

Pe urmele soțului. Hailey Bieber și-a făcut canal de Youtube. I-ai dat subscribe?

Soția lui Justin a optat pentru o rochie nude, mulată care i-a pus în evidență silueta perfectă, la care a asortat o geantă tot în tonuri nude și o pereche de sandale simple, cu șnur. Cei doi nu au putut scăpa de blițurile paparazzilor, iar cei mai vigilenți dintre ei au observat faptul că sandalele lui Hailey nu erau tocmai măsura potrivită. Cârcotașii au sărit imediat cu replici acide, dar domnișoarele care au trecut prin asta știu că atunci când sandalele au toc, cum a fost și în cazul lui Hailey, piciorul tinde să alunece mult mai în față și să creeze efectul nedorit.

Tu ce zici? Tocul e de vină?