Hailey Bieber nu poate să iasă pe stradă fără să atragă toate privirile asupra ei. Fie că poartă rochii scurte, care îi pun în valoare silueta și picioarele lungi, fie că apare în outfit-uri oversized, cei care o urmăresc sunt cu ochii pe fiecare apariție a sa și nu ratează niciun detaliu. Soția lui Justin Bieber are un simț aparte pentru fashion, doar că uneori face alegeri pe care fanii ei nu le înțeleg și pe care le consideră a fi gafe de proporții. 

Hailey Bieber are o siluetă care îi permite să poarte orice, dar nu se dă în vânt după aparițiile ultra-elegante și după tocuri, decât atunci când merge la un eveniment monden. În rest, Hailey este fana ținutelor oversized, comode, care să îi ofere mai degrabă confort decât să o facă să arate bine. La o astfel de ținută a apelat recent, când a ieșit în public, doar că fanii au observat un detaliu ciudat. Modelul a purtat un outfit aproape all black: o pereche de colanți, un top, papuci și geacă de piele, toate de culaore neagră, dar a ales să scoată din anonimat ținuta cu... o pereche de ciorapi albi. 

Asta da dovadă de iubire! Justin Bieber a lansat o piesă despre soția lui. Așa sună ”Hailey”!

Cei care au văzut imaginile s-au grăbit să o critice și să spună că nu se poartă niciodată șosete albe la încălțăminte neagră. Alții au mers chiar mai departe și au spus că apariția lui Hailey le aduce aminte de bărbații care poartă șosete cu sandale, vara.