Una caldă, alta rece. Așa se prezintă situația unui artist de la noi. Fanii au stat cu ochii pe Instagramul lui, iar faptul că nu se mai afișează deloc cu iubita lui i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva au pus punct relației.

Mark Stam, căci despre el este vorba și-a pus fanii pe gânduri. Artistul sensibil de peste Prut nu s-a mai afișat de o bună perioadă cu iubita lui în online, iar asta i-a făcut pe mulți să tragă concluzia că s-au despărțit. Chiar dacă la început asta era doar o presupunere a celor mai vigilenți fani care urmăresc tot ce se întâmplă în online, se pare că și Nicolina, iubita artistului ar fi dat de înțeles același lucru.

Întrebată pe Insta stories de către un fan de ce nu se mai afișează alături de Mark, iubita acestuia nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume: ”Eu încerc pe cât posibil să evit subiectul. Mulți dintre voi îmi scrieți asta. Și mulți dintre voi ne credeți un exemplu. Nu suntem.”

Nicolina nu a pus nici da nici nu atunci când a venit vorba de subiectul legat de despărțire, așa că fanii așteaptă să dea like următoarei imagini în care speră să apară și Mark.