Topul Billboard se schimbă frecvent, dar cu siguranță piesa care rămâne în memoria multora este cea care ocupă prima poziție. Zilele acestea, fanii Billboard au avut parte de o surpriză din partea unei artiste care și-a făcut recent debutul.

Prima piesă a fost norocoasă pentru Olivia Rodrigo. Olivia este cunoscută datorită rolului din producția Disney Bizaardvark. Acum, aceasta și-a făcut curaj și a lansat prima ei piesă care se numește ”Drivers Licence”. Nici bine nu a urcat-o pe canalul ei de Youtube, că într-o săptămână are deja 45 de milioane de vizualizări și surpriza de abia acum vine. ”Drivers Licence” a debutat direct pe prima poziție în topul Billboard Hot 100.

Olivia le-a arătat fanilor în vara anului 2020 un fragment din piesă interpretat la pian, iar feedback-ul pozitiv a îndemnat-o să meargă la studio și bine a făcut. Olivia a lucrat cu Dan Nigro, cel care a compus piese și pentru Lewis Capaldi și Carly Rae Jepsen.

"Ideea pentru piesă mi-a venit atunci când treceam printr-o perioadă de suferință. Punând toate stările cap la cap, totul a părut mult mai simplu și așa a rezultat piesa. Cred ca asta este și ideea procesului de creație.” a declarat Olivia.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billboard (@billboard)