Kylie Jenner, miliardara din familia Kardashian are din nou motiv de sărbătoare. Revista Forbes a publicat zilele trecute topul celor mai bogați oameni din lume, iar Kylie nu avea cum să lipsească de acolo.

Fanii lui Kylie Jenner nu sunt foarte surprinși să afle că aceasta se află din nou în topul Forbes, pentru al doilea an consecutiv. Kylie este cea mai tânără miliardară self-made, iar de la prima apariție în topul Forbes în 2019 și până acum, afacerea sa a continuat să înregistreze sume fabuloase.

Kylie a descoperit rețeta succesului în afaceri și a înțeles că familia ei este un factor important pentru dezvoltarea business-ului. Aceasta a colaborat cu sora ei, Kim Kardashian pentru gama KKW Fragrance, iar apoi a creat o altă gamă, dedicată îngrijirii pielii, numită Kylie Skin. Asta i-a asigurat lui Kylie locul 1 în topul Forbes, cu o cifră de afaceri de 590 de milioane. Succes de anul acesta se datorează faptului că miliardara a vândut 51% din Kylie Cosmetics către Coty, Inc.

Pe locul 2, cu 170 de milioane de dolari se află cumnatul ei, Kanye West. Rapperul nu are cele mai frumoase amintiri legate de topul Forbes. Ceea ce l-a suparat pe rapper a fost faptul că cei care se ocupă de întocmirea topului au greșit averea acestei, estimând-o că fiind mult mai mică.

Se pare că a doua oară a fost cu noroc și cu mai multă pace!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)