Maluma nu scapă de problemele cu legea și, după ce procesul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei, pretty boy a avut prima înfățișare la tribunal săptămâna trecută. Artistul columbian este acuzat că ar fi dat o țeapă de 375.000$ și trebuie să răspundă în fața legii.

Problemele lui Maluma cu legea nu sunt o noutate, dar acum au revenit în atenția publică, pentru că artistul a fost chemat în judecat de cel căruia i-ar fi dat țeapă. Anul trecut, un om de afaceri britanic l-a acuzat pe Maluma de fraudă și încălcarea contractului. Richard Carring susține că a semnat un contract cu Maluma pentru a cânta la nunta lui și că i-ar fi dat în avans 375.000$ din cei 500.000$ pe care i-a cerut pentru momentul artistic. Toate bune și frumoase, doar că pretty boy nu s-a mai prezentat în ziua nunții și a refuzat să returneze banii pe care îi incasase în avans. 

New look, who dis? Maluma s-a vopsit blond și a apărut așa la cel mai tare eveniment dedicat modei

Papi Juancho a explicat ulterior că a refuzat să mai cânte la eveniment după ce mirii au schimbat locația în ultima clipă. Nunta, care trebuia să aibă loc la Miami, a fost mutată în Roma, Italia, pe ultima sută de metri. Programul aglomerat nu i-a permis lui Maluma să se deplaseze în Italia, dar nici nu a vrut să dea banii înapoi, motivând că există o clauză în contract care prevede că, în cazul schimbării datei sau locației evenimentului, avansul nu se returnează. Mirii care au rămas cu banii dați vor să își recupereze suma cu orice preț, așa că l-au dat în judecată pe Maluma. Cazul se judecă la un tribunal din Florida, iar Maluma a fost reprezentat de avocatul lui la prima înfățișare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)