Nu mai este niciun secret faptul că Maluma este unul dintre cei mai fashion artiști. Pretty boy a lucrat de-a lungul timpului cu cei mai buni stiliști până a ajuns la rezultatul de azi. Imaginea lui, ca și artist, inspiră milioane de fani și nu numai. Se pare că și Donatella Versace a fost convinsă de stilul ei.

Donatella Versace a pus ochii pe Maluma încă de la MET Gala. Ținuta lui nu avea cum să treacă neobservată, așa că Donatella l-a proiectat direct în viitor și i-a propus artistului să fie imaginea celei mai noi colecții semnate de Versace pentru sezonul de primăvară-vară.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Maluma, i-am simțit imediat vibe-ul și energia. Este un vizionar și nu îi este frică de schimbare. Este genul de persoană care face diferența și care transformă lumea într-un loc mai bun. Asta îl face bărbatul perfect pentru Versace!”, a declarat Donatella. 

În luna februarie, fanii vor avea ocazia să îl vadă pe Maluma în filmul „Marry me”, alături de Jennifer Lopez. Maluma baby și Jenny from the block se pare că rezonează foarte bine, iar chimia dintre ei i-a făcut să lanseze chiar și piese împreună. ”Pa' Ti” și ”Lonely” nu sunt singurele piese pe care le-au lansat cei doi. Maluma și JLo au multe surprize pentru fani, iar pe coloana sonoră a filmului ”Marry me” vor mai fi încă trei piese cântate de cei doi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)