După colecția de haine pe care a scos-o pe piață în trecut, Maluma trece la next level și lansează un accesoriu perfect pentru vară. Pretty Boy și-a pus semnătura pe o linie de ochelari de soare, perfecți pentru vară. 

Maluma are o pasiune pentru modă și, din când în când, lasă muzica pe planul al doilea, pentru a se ocupa și de alte lucruri care îi fac plăcere. Papi Juancho a lansat prima lui colecție de ochelari de soare, în colaborare cu brand-ul Quai. Majoritatea modelelor sunt oversized, iar artistul columbian a pozat în calitate de model pentru fiecare pereche în parte. ”Tot conceptul ochelarilor de soare se învârte în jurul ideii Miami Vice. Vibe-ul acela al anilor '80, '90, vintage, dar cu accente moderne. Și mi-am adus contribuția personală, desigur”, a declarat Maluma odată cu lansarea colecției. 

Story of a hit. Cum a luat naștere cel mai de succes featuring al lui Maluma: ”Am primit un mesaj pe WhatsApp...”

Ochelarii din colecția semnată de Maluma pot fi comandați online și au prețuri accesibile. Fiecare pereche costă între 55$ și 95$. Colaborarea lui Maluma cu brand-ul Quai a fost inspirată de Jennifer Lopez, care a colaborat cu brand-ul în 2019: ”Am văzut în Los Angeles și mi-am zis: wow! În primul rând, mi-a plăcut campania. Apoi, mi-au plăcut ochelarii. Așa că am cumpărat. După ceva timp, cineva cu care lucrez mi-a spus că vor (n.r. cei de la Quai) să lucreze cu mine. Mi-am dorit să fac ceva care să le placă oamenilor, desigur, dar care să fie și puțin riscant”, a povestit Maluma. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)