ZU TV transmite în exclusivitate pentru România Premiile Grammy 2014, echivalentul Oscarurilor în muzică. Poţi vedea cel mai tare eveniment muzical din lume numai duminică, de la ora 14:00.

Ca în fiecare an, ediţia din 2014 a adus un spectacol fabulos. Beyonce şi Jay-Z au fost printre protagonişti. Cel mai puternic cuplu din industria muzicală a  oferit un recital perfect.

popsugar.com

Americanii au numit-o pe Katy Perry “Scarry Perry”, după apariţia de pe scena Premiilor Grammy 2014, unde a cântat piesa “Dark Horse”, lansată la finalul anului trecut. 

eonline.com

Pharrell, Duft Punk şi Stevie Wonder pe aceeaşi scenă. Ce poate fi mai frumos? S-a întâmplat la Premiile Grammy 2014, iar tu poţi să veezi show-ul duminică, de la ora 14:00, la ZU TV.

highsnobiety.com

După prestaţia fantastică din 2010, Pink a uimit din nou anul acesta. Se pare că îi cam place să fie deasupra tuturor. 

hollywoodreporter.com

Taylor Swift a fost petrecăreaţa serii la Premiile Grammy. A dansat pe rupte în public, iar când a apărut pe scenă a impresionat cu un recital la pian, care a ridicat sala în picioare. Acestea sunt doar câteva dintre momentele senzaţionale de la ediţia din acest an a celor mai tari premii din industria muzicală internaţională. Tot show-ul îl vezi numai la ZU TV duminică, de la ora 14:00.

heavy.com