Paul Wesley a cucerit milioane de fane din întreaga lume. Chiar dacă serialul ”Jurnalele vampirilor” s-a încheiat demult, fanii încă mai speră la o continuare. 

”Jurnalele vampirilor” rămâne unul dintre cele mai vizionate seriale de către adolescenții din întreaga lume, iar actorii care au dat viață celebrelor personaje au făcut ravagii în întreaga lume. De departe cei mai admirați au fost frații Salvatore, puși în scenă de Ian și Paul. Chiar dacă momentan nu se știe nimic despre continuarea serialului, Paul Wesley se pare că nu duce lipsă de proiecte, iar unele dintre ele vizează și țara noastră.

Paul s-a aflat zilele trecute la noi în țară, iar postările lui în timp ce se afla în București au făcut înconjurul online-ului. Paul nu a oferit niciun detaliu cu privire la această vizită surpriză, dar fanii cred că are legătură cu serialul. Wesley nu este la prima sa vizită în România. În 2019, fanii au putut să îl vadă pe celebrul actor la Comic-Con.

La aproximativ patru ani de la terminarea serialului, Ian și Paul au revenit cu un proiect care îi aduce din nou împreună. Ian și Paul au de gând să îi facă concurență lui Kendall Jenner și au lansat primul lor brand de wiskey. Brother's Bond se numește brandul celor doi și este un proiect special pentru ei, mai ales că lucrează de 10 ani la perfecționarea rețetei.