Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar familia Kardashian deja a început să își surprindă prietenii. Primul lor cadou? O farsă de zile mari!

Imaginează-ți cum ar fi să primești un apel de la familia Kardashian! Ei bine, unii dintre prietenii lor au putut trăi pe propria piele experiența unui apel neașteptat. Fetele au gândit un prank în care să își sune toți prietenii și să le observe reacțiile. Aceasta au folosit un boomerang cu ele și au început să apeleze cu FaceTime toți cunoscuții, iar reacțiile au fost priceless. Victimele farsei au fost Tristan Thompson, Travis Scott, Justin și Hailey Bieber, Addison Rae, Dave Chappelle.

În timp ce unii și-au dat seama de ce au pus la cale fetele, alții au fost chiar bucuroși să le audă. Printre cei care care au fost încântați de apel s-au numărat Justin Bieber și soția lui, Hailey, dar și Tristan Thompson, fostul iubit al lui Khloe Kardashian.

Kim Kardashian și familia ei sunt unul dintre cele mai puternice business-uri din lume. Familia Kardashian are sute de milioane de urmăritori și este una dintre cele mai urmărite prezențe din online. Succesul pe care îl au le-a adus miliarde în conturi, iar fanii par cuceriți de fiecare produs care poartă semnătura lui Kim, Kylie, Khloe, Kourtney sau Kendall.

Cât de real pare apelul?