Începând cu anul trecut, din ce în ce mai multe persoane au fost diagnistice cu Covid-19. Nici artiștii nu au scăpat de acest virus și, în timp ce unii își anunță fanii în momentul în care depistează că sunt pozitivi, alții preferă să povestească experiența după ce s-au vindecat.

Fanii lui AMI sigur s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artista de nu mai este așa activă în social media. Artista și-a anunțat urmăritorii că va lansa piesă nouă în curând și nimic mai mult. Acum, AMI a recunoscut că absența ei a fost cât se poate de motivată și a povestit pe Insta stories întreaga ei experiență cu Coronavirusul.

”În urma unor simptome acute de chef de nimic, îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Experiența mea cu acest intrus neinvitat la mine în organism nu a fost deloc una problematică. Cele mai prezente simptome au fost de ușoară oboseală, chef de dormit, stat, lenevit. Categoric situația trebuie luată în serios. Prea mult se seamănă panică printre oameni, iar epidemia de isterie este mult mai mare decât infecția cu Coronavirus. Studiile arată că 99% sunt cazuri vindecabile. Prea puțin se discută despre partea bună a lucrurilor și mult prea mult despre gravitatea lor.”