Justin Bieber și-a pus fanii pe jar cu una dintre cele mai recente postări. Biebs a urcat pe stories o poză în c are apare alături de una dintre cele mai îndrăgite artiste, iar apropierea dintre ei, dar și declarațiile lui Biebs au ridicat un semn de întrebare.

Justin Bieber a făcut-o și pe asta. Artistul a recunoscut în public cât de mult o iubește pe Billie Eilish și unde mai pui că sentimentul este reciproc?! De fiecare dată când a avut ocazia, Billie a afirmat că este o mare fană a lui Justin Bieber. Nu doar că îl admiră pe Bieber pentru ceea ce face în materie de muzică, dar, de-a lungul timpului, Billie a dus fanatismul la un alt nivel și a fost la un pas de a ajunge la terapie din cauza lui Bieber.

„Îmi amintesc acel moment foarte bine. Mi-o amintesc pe Billie vorbind despre Justin și era foarte entuziasmată că videoclipul urma să fie lansat. Apoi, mi-o amintesc plângând în continuu. Toată lumea știe despre cât de înnebunită e Billie după Justin Bieber, dar piesa asta a contribuit mult la această obsesie. Vreau să spun că am luat în considerare ideea de a o duce la terapie, pentru că era atât de afectată de acel videoclip cu Justin Bieber​", a povestit tatăl lui Billie în cadrul show-ului ”Me & My Dad Radio”. 

Acum, lucrurile s-au mai calmat, Billie a înregistrat un remix cu Justin Bieber pentru piesa „bad guy” și totul a trecut la un alt nivel. Relația dintre Justin Bieber și Billie Eilish este mult mai profundă, iar fratele artistei, FINNEAS compune piese pentru Biebs. ”Lonely” este doar una dintre creațiile fratelui talentat.