The Weeknd a reușit ca la început de an să genereze un val de reacții cu noul lui videoclip. ”Save your tears” nu a scăpat de analiza riguroasă a fanilor, iar concluziile la care s-a ajuns sunt uimitoare.

Nu știm dacă a făcut-o intenționat sau a fost pură coincidență, dar The Weeknd a reușit să fie în atenția fanilor la început de an. Videoclipul lui, ”Save your tears” se pare că este mult mai deep decât ne-am fi așteptat, iar mesajele ascunse sunt destul de multe. După ce au observat că modelul Bianca Rojas seamănă izbitor cu Selena Gomez, acum a venit timpul decodării unui alt mesaj ascuns.

În videoclip, The Weeknd apare complet schimbat, cu mult botox și cu un look despre care fanii cred că face referire la operațiile estetice ale Bellei Hadid, fosta lui parteneră. The Weeknd și Bella s-au cunoscut în vara anului 2015, atunci când amândoi au participat la festivalul Coachella. Lucrurile nu au mers extrem de bine între ei, iar în timp ce Bella nici măcar nu se mai gândește la fel, The Weeknd nu poate spune același lucru.