Cardi B uimește din nou online-ul. Fanii ei sunt deja obișnuiți cu aparițiile ei extravagante, dar de data asta, totul a fost dus la un alt nivel.

Cardi B este recunoscută pentru transparența ei, mai ales pentru cea vestimentară. Rapperitța a trecut printr-un episod mai puțin plăcut anul trecut când a scăpat pe Instagram Story o imagine cu ea dezbrăcată. Fanii au reușit să facă repede capturi de ecran, înainte ca cei din staff-ul ei să o șteargă și să o bage în ședință pe Cardi. Joke :)

Anul acesta, Cardi a cucerit topurile cu piesa ”Up”, așa că a sărbătorit asta printr-un shooting la înălțime. Rapperița s-a urcat pe o clădire de zeci de metri înălțime și a realizat o ședință foto uimitoare cu cele mai nebune ținute. Cardi a îmbinat stilul clasic cu cel extravagant, optând pentru accesorii care i-au lăsat bustul generos la vedere.

Pe cât de frumoase și de Instagramabile sunt pozele, pe atât de greu a fost la shooting. Cardi a postat un videoclip în care le-a arătat fanilor ce frig a trebuit să îndure de dragul unui răsărit la ora 5.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)