Andreea Bălan a decis că are nevoie de o perioadă de pauză, așa că a evadat pentru câteva zile. Artista a ales o destinație exotică de unde speră că se va întoarce cu bateriile încărcate. 

Chiar dacă este pandemie, Andreea Bălan a avut un program foarte încărcat, așa că, din când în când o pauză este perfectă. Artista a decis să meargă în Portugalia și, în ciuda faptului că în poze apare singură, artista are o companie mai mult decât plăcută.

La un search atent pe Instagram, putem observa că și iubitul ei, Tiberiu Argint este tot în Portugalia și preferă aceleiași locuri pentru poze. Cât de mare să fie coincidența? Noul iubit al Andreei este Tiberiu Argint, un afacerist care este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Mica escapadă a Andreei vine după o perioadă super full în care artiata a filmat multe vloguri și a lansat și piesă nouă. Andreea a simțit nevoia să împărtășească cu urmăritorii ei cele mai tari peisaje din vacanța, așa cum face de obicei. Artista se simte foarte bine, semn că o deconectare de la rutină îi priește. Andreea lansează piese după piese, iar atunci când nu este în studioul de înregistrări este pe scaunul de jurat de la ”Te cunosc de undeva”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset with love ☀️❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on